Personligt

Om mig själv vill jag berätta:

Jag föddes på Allmänna BB i Stockholm och har därefter bott i London, Karlskrona och Lidingö.

Jag bor sedan 1972 i Ella gård i Täby tillsammans med min fru. Jag är pensionär men ännu inte riktig pensionerad. Jag har, efter att jag gick i penison, arbetat en del som konsult i ledarskap och som interimschef samt som coach och mentor

Sedan några år tillbaka är jag också vissångare med visor av Evert Taube, Ruben Nilson, Olle Adolphson, Allan Edwall, Alf Hambe, Gustaf Fröding, Dan Andersson, Nils Ferlin m fl på min repertoar. Sedan 2011 har jag nu haft drygt 200 spelningar på många olika ställen.

Jag ger ut ett digitalt nyhetsbrev ca 4 gånger per år med information om kulturevenemang i Täby med omkrets. Cirka 3500 mailadresser har jag samlat på mig.

Jag har varit styrelseordförande i Föreningen Karby Gård som driver Täby kulturcentrum Karby Gård. Mitt engagemang på Täby Kulturcentrum Karby Gård numera är som anvarig för musiken. Jag har även varit engagerad i kulturkvällarna hos Galleri Ensta Krog i Täby.

Under hösten 2018 var jag delaktig i att etablera en kulturscen i Vaxholm. Vi kallar det "Kulturum i Vaxholm" och publiken har börjat strömma till (se under fliken "Kulturum i Vaxholm")

Tillsammans med fyra andra kulturentusiaster skapade vi Täby Kulturfestival som genomfördes i Tibble kyrka en lördag i april. Projektet är nu, åtminstone tills vidare, nedlagt.

Jag har arbetat som programvärd/konferencier. Jag har till och med varit "dirigentassistent" till en av Täbys körer under en adventskonsert.

Guide på Näsby slott i Täby.

Jag fick Täby kommuns kulturpris 2015.

Ända från och med tidigt 50-talet ägnade jag  mig åt ridning och var ordförande i Sveriges då största och äldsta ridklubb - Stockholms Fältrittklubb.

Jag är, tillsammans med hela min familj, entusiastisk utförsåkare

Facebook Twitter Pinterest Flickr Instagram LinkedIn share