Personligt

Om mig själv vill jag berätta:

Jag föddes på Allmänna BB i Stockholm och har därefter bott i London, Karlskrona och Lidingö.

Jag bor sedan 1972 i Ella gård i Täby tillsammans med min fru. Jag är pensionerad men ännu inte riktig pensionär. Jag arbetar en del som konsult i ledarskap och som interimschef.

Sedan några år tillbaka är jag också vissångare med visor av Evert Taube, Ruben Nilson, Olle Adolphson, Allan Edwall, Alf Hambe, Dan Andersson, Nils Ferlin m fl på min repertoar.

Jag ger ut ett digitalt nyhetsbrev ca 11 gånger per år med information om kulturevenemang i Täby med omkrets. Cirka 3500 mailadresser har jag samlat på mig.

Jag har varit styrelseordförande i Föreningen Karby Gård som driver Täby kulturcentrum Karby Gård. Mitt engagemang på Täby Kulturcentrum Karby Gård numera är som anvarig för musiken. På sistone har jag dessutom engagerat mig i kulturkvällarna hos Galleri Ensta Krog i Täby.

Tillsammans med fyra andra kulturentusiaster har vi skapat Täby Kulturfestival som genomförs i Tibble kyrka en lördag i april. I år arrangerade vi festivalen för 5:e gången.

Jag har arbetat som programvärd/konferencier. Jag har till och med varit "dirigentassistent" till en av Täbys körer under en adventskonsert.

Guide på Näsby slott i Täby.

Jag fick Täby kommuns kulturpris 2015.

Ända sedan början av 50-talet har jag ägnat mig åt ridning och även varit ordförande i Sveriges då största och äldsta ridklubb - Stockholms Fältrittklubb.

Entusiastisk utförsåkare.

Facebook Twitter Pinterest Flickr Instagram LinkedIn share